Skip to content
" "
Politică

Culisele desfințării ASSN. E. Șercan: E un semnal pe care Dragnea i l-a dat lui Maior

epochtimes-romania.com

Pe fondul adoptării unei propuneri legislative de abrogare a legii privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale, înființată de Gabriel Oprea, jurnalista Emilia Șercan arată culisele acestei acțiuni.

Mai precis, Șercan consideră că votul privind situația ASSN este un semnal pe care Liviu Dragnea i l-a dat lui George Maior, conform B1.roAceastă academie a fost înființată de Oprea la dorința specială a lui Maior, care și-a dorit ca în momentul în care nu va mai fi director SRI să aibă o funcție onorantă, de președinte al unei academii. Academia a fost înființată, dar a apărut scandalul că aceasta cheltuie bani importanți din buget, iar în ea sunt agronomiști, specialiști în chimie, politehniști, deci nimeni care să aibă legătură cu zona științifică a securității naționale. Surpriza vine în Parlament, când PSD, prin votul majoritar pe care îl are, decide în Senat desființarea academiei. Votul de ieri e un semnal pe care Dragnea îl transmite”.

Mai mult decât atât, jurnalista de investigații consideră că, în cazul în care cealaltă parte a Parlamentului, Camera Deputaților, va vota împotriva deciziei de luni a Senatului, atunci va fi clar că ” în subteranele statului s-au purtat negocieri care au dus la salvarea academiei”.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *