Skip to content
Politică

Culisele dezmoştenirii Principelui Nicolae, confirmate de Stelian Tănase

Cercuri oculte, interlopi și personaje obscure ar fi gravitat în jurului fostului principe Nicolae cu scopul de a „lovi” în Casa Regală a României, aceste dezvăluiri fiind făcute de unul dintre apropiații Altețelor Regale și confirmate de scriitorul Stelian Tănase, care ar fi primit același mesaj din partea regelui.

Citește și: Cum ar fi încercat Băsescu să dărâme Casa Regală

Scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase, un alt apropiat al Casei Regale, confirmă cele spuse mai sus, însăreclamă faptul că aceste informații au fost date publicității.

Și eu am fost chemat la o astfel de discuție. Nu consider că doamna Rotaru a procedat corect, acele informații trebuiau să rămână confidențiale, conform dorinței regelui. Știu mult mai multe, întreaga poveste, însă vă rog să mă credeți că nu pot să spun nimic, altfel aș încălca o convenție bine stabilită. Nu trebuie să ne mire că tot felul de oameni încearcă astfel de lucruri. Asta dovedește că regalitatea în România poate deveni și mai puternică. Pot fi și interese politice din partea celor care nu vor monarhie, pot fi și interese financiare, să nu uităm de Peleș și de celelalte proprietăți ale Casei Regale”, a declarat Tănase, citat de romaniatv.net.

Marilena Rotaru a publicat un articol în care face public faptul că Principesa Moștenitoare Margareta i-a transmis, într-o convorbire, „dorința Regelui de a-mi spune personal ceea ce a dus la decizia din 10 august 2015”.

Aici vine vorba de cel care s-a numit Principele Nicolae. În spatele chipului de care ne-am atașat afectiv, în care ne-am pus speranțele gândind în timp continuarea regalității și a monarhiei române, lucrau forțe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui și a Casei Regale a României. Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni și interlopi, apropiați fostului președinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-și dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită„, a scris jurnalista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *