Skip to content
Politică

CULISELE întâlnirii Iohannis-Dăncilă: ce au discutat cei doi SURSE

Realitatea.net

Întâlnirea programată miercuri la Cotroceni, între președintele României, Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă s-a încheiat după aproximativ 40 de minute.

Potrivit unor surse citate de Dcnews.ro, se pare că unul dintre subiectele discutate de cei doi a fost chiar  posibila ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi amnistia.

„Viorica Dăncilă, pentru a pune punct fracturii din societate, războiului româno-român, dorește o discuție punctuală despre amnistie și grațiere, indiferent de forma îmbrăcată, ordonanță de guvern sau proiect de lege. Premierul îi va propune președintelui Klaus Iohannis să fie un moment T0, în an Centenar, în care să fie dată amnistia și grațierea, dar nu pentru fapte cu violență și nu pentru cei care au comis abuzuri„, informează sursa citată.

 Totodată, se pare că n alt subiect aflat pe masa de discuție dintre cei doi, ar fi fost cel al protocoalelor secrete şi încetarea efectelor acetora, având in vedere că aceste protocoale nu au intrat în procedura de declasificare la cererea niciuneia dintre părțile semnatare, așa cum premierul a cerut public să se realizeze.

1 comentariu la “CULISELE întâlnirii Iohannis-Dăncilă: ce au discutat cei doi SURSE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *