Skip to content
" "
Politică

Culisele strategiilor din guvernul tehnocrat. Ghinea: ”Voi candida!”

Culisele strategiilor din guvernul tehnocrat. Ministrul Ghinea: ”Voi candida!”.

Astfel, Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a declarat duminică, întrebat în legătură cu o eventuală candidatură la alegerile parlamentare, că acest lucru va fi într-o formulă pe care o va decide premierul Dacian Cioloş, dacă va fi cazul, potrivit Romaniatv.net

„Nu este decizia mea, este decizia premierului Dacian Cioloş (dacă va candida-n.r.). Suntem o echipă şi n-o să fac un pas de capul meu, singur. Voi candida într-o formulă pe care o decide sau nu o decide Dacian Cioloş”, a declarat Ghinea.

Mai mult, acesta a mai spus că a discutat deja acest lucru cu premierul, însă nu poate să spună care a fost răspunsul lui acestuia sau când informaţiile vor fi publice, decizia fiind tot a lui Dacian Cioloş.

Totodata, acesta a adaugat că şi-ar dori să existe o formulă prin care să poată continua ce a început în mandatul său la MFE, dar că va fi liniştit dacă nu se va întâmpla acest lucru.

„Eu sunt un om foarte obosit în acest moment, pe de altă parte fiind în această poziţie simţi că poţi să faci ceva bine, simţi că poţi să duci nişte panouri solare la bătrânii ăia care stau pe dealuri izolaţi şi atunci nu pot să neg că aş dori să existe o formulă de a continua. Pe de altă parte, dacă nu se întâmplă sunt foarte liniştit că mai am şi eu timp să mai citesc o carte”, a mai comentat ministrul.

Sursa foto: www.observatordebacau.ro

" "

1 comentariu la “Culisele strategiilor din guvernul tehnocrat. Ghinea: ”Voi candida!”

  1. Dintre toti poliiticienii de dreapta, cel mai bine sta Crin in sondaje -30 % incredere. Au comandat sondaj, l-au masurat si pe Crin ca vor sa il puna sa traga partidul in sus la Bucuresti. Saftoiu care vrea sa se bage prima pe lista are 14% si in jurul acestui procent sunt si predoiu, gorghiu. Crin e bun, e bataios, el poate fura voturi si de la alde, si de la pesedei. Problema ar fi sa se simta in forma pt batalia politica. Putin lenes, cand era motivat si entuziast, era foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *