Skip to content
" "
Politică

Culmea ironiei: TSD acuză PRU de PLAGIAT în legătură cu Ponta

pressone.ro

Culmea ironiei: Tineretul Social Democrat (TSD) acuză Partidul România Unită (PRU) de PLAGIAT în legătură cu fostul prim-ministru și doctor în drept Victor Ponta.

Concret, entitatea politică în fruntea căreia se află Gabriel Petrea (foto) – fost viceprimar al Sectorului 6 – îi învinuiește pe oamenii lui Bogdan Diaconu că folosesc abuziv baza de date cu susținătorii lui Ponta de la cele mai recente alegeri prezidențiale.

" "

Redăm mai jos mesajul pe care l-a transmis Petrea într-un comunicat primit, vineri, de către redacția PSnews.ro:

„Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile și a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU și către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecția datelor cu caracter personal și să folosească cu atenție baza de date a susținătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidențiale din 2014.

Faptul că am primit semnale de la mai mulți tineri simpatizanți și susținători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea Partidului România Unită, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care țintește baza politică a TSD și a PSD să ia sfârșit.

Sunt convins că un partid într-o creștere fulminantă, precum PRU, dispune de suficiente mijloace pentru a-și construi singur o bază de date pe care să o folosească pentru campaniile sale de comunicare. Când îți propui un scor de 15%, trebuie să dispui de o vastă și sofisticată mașinărie de comunicare și de cunoștințe foarte temeinice asupra celor cărora te adresezi. Altfel, plagiind ceea ce s-a întâmplat într-o campanie precedentă, nu cred este calea de urmat, pentru că este și ineficient și este și lipsit de respect față de cetățeni”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *