Skip to content
Politică

Cultul personalității, readus la viață: PSD Constanța a pus pe perete un tablou cu Dragnea pe stil Ceaușescu FOTO

Kmkz

Partidul Social Democrat (PSD) lasă de înțeles, prin una din filialele sale, că este nostalgic al vremurilor înnegurate și nu de mult apuse. Este vorba despre filiala PSD Constanța, care în încercarea de a se da cât mai bine pe lângă șeful Liviu Dragnea, a recurs chiar la o practică specifică regimului comunist.

Veridicitatea acestei imagini a fost confirmată chiar de secretarul general al PSD Constanţa, Lucian Lungoci, care a afirmat că este un lucru normal să aibă un asemenea tablou şi a îndemnat chiar şi liberalii să urmeze exemplul, informează b1.ro.

“Ce, doamnă, e un lucru rău ca poza domnului președinte al Partidului Social Democrat să fie pe perete în sediul partidului? Poza există, nu este vorba de vreun trucaj. Dacă mă întrebați pe mine, atunci vă spun că sunt de părere ca și cei de la Partidul Național Liberal, de exemplu, să își pună poza președintelui pe perete, nu e deloc un lucru rău”, a declarat Lungoci pentru Ordinea.ro.

La decembrie 1989, revoluţionarii au aruncat pe foc toate tablourile cu Nicolae Ceauşescu, dorind să stirpeze definitiv cultul personalităţii instaurat în România de dictator.

Vă prezentăm în cele ce urmează imaginea care dovedește faptul că nu a murit cultul personalității ca practică politică în România:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *