Skip to content
Societate Știri locale

Cultură de canabis, depistată de poliţişti pe malul răului Someş

O cultură de cannabis a fost depistată de poliţiştii sătmăreni pe malul râului Someş, în zona localităţii Pomi, informează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sau Mare transmis luni.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T., au identificat o cultură de cannabis outdoor, pe raza comunei Pomi, ocazie cu care au efectuat 3 percheziţii domiciliare. În urma percheziţiilor efectuate s-a fost ridicat 13,05 kg de cannabis, respectiv 8,35 kg masă verde şi 4,7 kg masă uscată, care au fost înaintate pentru expertiză„, precizează sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de trei persoane cu vârste cuprinse între 31 şi 42 de ani, toţi din comuna Pomi, bănuite de comiterea infracţiunii de cultivarea drogurilor de risc fără drept, conform agerpres.ro.

La acţiunea au participat Direcţia de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *