Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum a decis Tăriceanu de unul singur ieșirea de la guvernare. Victor Negrescu (PSD): Pe plan local, colaborăm încă foarte bine cu majoritatea partenerilor din zona ALDE

psnews.ro

Vicepreședintele PSD Victor Negrescu a declarat, în cadrul emisiunii ”Puterea Știrilor”, că social-democrații colaborează încă foarte bine cu ALDE pe plan local, decizia de a ieși de la guvernare aparținând exclusiv lui Călin Popescu Tăriceanu, ceea ce a nemulțumit pe foarte mulți membri ai partidului.

”PSD nu a dat ALDE afară de la guvernare, ci președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să iasă de la guvernare. Dar, din ce am remarcat noi, foarte mulți dintre colegii noștri din ALDE consideră că această decizie nu este una corectă și au decis să formeze un nou grup politic, probabil și un nou partid politic, liberal, cu care, bineînțeles, dorim să colaborăm. Am propus o parte dintre acești colegi inclusiv să ocupe funcții în Executivul României și ne vom ține de promisiune. Pe plan local colaborăm foarte bine cu majoritatea partenerilor din zona ALDE și eu cred că timpul le va rezolva pe toate. Eu cred că în politică nu e loc de orgolii, este loc de oameni asumați, care, evident, înțeleg că dincolo de interesele personale este important să rămâi credibil și să respecți promisiunile pe care le faci”, a spus vicepreședintele PSD la ”Puterea Știrilor”.

Victor Negrescu a precizat că social-democrați nu exclud o reluare a colaborării cu ALDE, Călin Popescu Tăriceanu fiind binevenit la o discuție pe această temă cu liderii PSD.

”Domnul Călin Popescu Tăriceanu, dacă dorește, poate discuta cu noi. Noi n-am plecat supărați. Noi doar am remarcat că dânșii au plecat de la guvernare un pic supărați.
Remarc, cu o oarecare tristețe, că acest parteneriat era unul viabil, a produs multe rezultate pozitive prin ceea ce înseamnă politica gvernamentală și cred că, dincolo de diferențe, puteam să continuăm împreună făcând acele modificări de care fiecare avea nevoie”, a completat vicepreședintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *