Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum a fost anul 2019 pentru PMP. Eugen Tomac: Noi n-am avut o competiție politică cu doamna Dăncilă sau cu alți candidați aflați în treabă

Facebook/Eugen Tomac

Invitat la ”Puterea Știrilor”, președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a făcut retrospectiva anului 2019, apreciind că a fost un an bun pentru Mișcarea Populară, în condițiile în care formațiune politică a avut de înfruntat două rânduri de alegeri.

”A fost un an bun, deși dificil. Au fost două rânduri de alegeri, alegerile europarlamentare, unde, din nou, oamenii ne-au trimis în Parlamentul European, am obținut peste jumătate de milion de voturi, ceea ce arată foarte clar că PMP are un electorat propriu.

Desigur, sunt multe lucruri de îmbunătățit și la PMP, dar ceea ce este important este că și la alegerile prezidențiale, unde noi nu am avut o competiție politică cu doamna Dăncilă sau cu alți candidați aflați în treabă în această campanie, ci l-am avut drept adversar pe președintele în funcție reales, pe liderul USR și cu toate acestea candidatul nostru a reușit să scoată un scor de peste 6%, 530.000 de voturi, o bază pe care o vom fructifica din plin la următoarea bătălie electorală, alegerile locale”, a declarat Eugen Tomac la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *