Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum a fost anul 2019 pentru PMP. Eugen Tomac: Noi n-am avut o competiție politică cu doamna Dăncilă sau cu alți candidați aflați în treabă

Facebook/Eugen Tomac

Invitat la ”Puterea Știrilor”, președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, a făcut retrospectiva anului 2019, apreciind că a fost un an bun pentru Mișcarea Populară, în condițiile în care formațiune politică a avut de înfruntat două rânduri de alegeri.

”A fost un an bun, deși dificil. Au fost două rânduri de alegeri, alegerile europarlamentare, unde, din nou, oamenii ne-au trimis în Parlamentul European, am obținut peste jumătate de milion de voturi, ceea ce arată foarte clar că PMP are un electorat propriu.

" "

Desigur, sunt multe lucruri de îmbunătățit și la PMP, dar ceea ce este important este că și la alegerile prezidențiale, unde noi nu am avut o competiție politică cu doamna Dăncilă sau cu alți candidați aflați în treabă în această campanie, ci l-am avut drept adversar pe președintele în funcție reales, pe liderul USR și cu toate acestea candidatul nostru a reușit să scoată un scor de peste 6%, 530.000 de voturi, o bază pe care o vom fructifica din plin la următoarea bătălie electorală, alegerile locale”, a declarat Eugen Tomac la ”Puterea Știrilor”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *