Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum a fost ”curtat” antreprenorul Adrian Cionca de către PSD Timiș: Ei au văzut potențialul unui om care ar putea pune umărul la reformă

Facebook/Adrian Cionca

Invitat în studioul Puterea Știrilor, omul de afaceri timișorean Adrian Cionca, candidat pe lista PSD Timiș pentru Camera Deputaților, a declarat că propunerea de a intra în politică a venit din partea social-democraților.

„Cred că este foarte important să înțelegeți că pe plan local sunt cât de cât cunoscut, și cunoscându-mă cu liderii PSD, ei au văzut potențialul unui om care ar putea pune umărul la reformă. Mi-au făcut propunerea, am stat, am analizat-o și împreună cu soția am decis că ne asumăm pasul către PSD”, spune social democratul.

De asemenea, acesta spune că odată cu intrarea în politică, viața sa a devenit „foarte agitată”.

„Campania electorală mai durează încă două săptămâni, după care vom vedea cum va fi. Este important pentru că dacă noi, oamenii care avem o viziune și care înțelegem cum merg lucrurile, nu facem pasul înspre a contribui la reformarea acestui stat, atunci de ce să mai avem așteptări de la cineva care a lucrat doar la stat și care a încasat impozitele cetățenilor să ajungă deputat, când nu are o viziunea mai departe de atât”, a conchis Adrian Cionca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *