Skip to content
Politică

Cum a fost lăsat Iohannis pe dinafară

Cum a fost lăsat pe dinafară actualul preşedinte al României, Klaus Iohannis. Ce vor primi foştii şefi de stat Ion Iliescu, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu.

Astfel, predecesorilor lui Iohannis le va fi decernat titlul de Mediator de Onoare al Corpului Profesional al Mediatorilor din România, informează Lumea Juridică. De aceeaşi distincţie se va bucura Victor Voicu, secretarul general al Academiei Române şi preşedintele Secţiei de Ştiinţe Medicale din aceeaşi instituţie.

„In urma Hotararii emise de Consiliul de Mediere, Traian Basescu, Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Victor Voicu au devenit din luna septembrie 2015 – Mediatori de Onoare ai Corpului Profesional al Mediatorilor din Romania. Consiliul de Mediere apreciaza permanenta preocupare a domniilor lor pentru comunicare si dialog, atat la nivel national, cat si international, iar Traian Basescu, Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Victor Voicu nu sunt doar importante repere academice si politice, ci si factori de echilibru in interiorul societatii romanesti. Evenimentul in cadrul caruia va avea loc conferirea titlurilor de Mediator de Onoare va avea loc in data de 16 septembrie 2015, ora 10.00, in Aula Bibliotecii Academiei Romane”, a anunţat Consiliul de Mediere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *