Skip to content
Politică

Cum a întins Liviu Dragnea o ramură de măslin cu ghimpi liberalilor și românilor

Într-un comunicat de presă al PNL remis redacției PSnews, vicepreşedintele liberal Ioan Bălan demască falsitatea președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea care, împreună cu ceilalți membri ai coaliției de guvernare, tergiversează adoptarea votului prin corespondență. Astfel, declarațiile din ultimul timp al liderului PSD (cele făcute în acest sfârșit de săptămână la Suceava), ar fi, de fapt, în loc de proclamata ramură de măslin, adică dialog, conses și dezbatere, doar praf în ochi, sau după spusele liberalului, „un ciulin”.

„La Suceava, Liviu Dragnea a ridicat de fapt un ciulin. E o șmecherie de început de campanie electorală anunţul că ridică ramura de măslin. Ramura de măslin însemna vot prin corespondenţă la alegerile din România, respect faţă de cetăţean, respect faţă de justiţie.”, opinează deputatul de Suceava.

O altă mască a fostului ministru al Dezvoltării Regionale este cea de „personaj pozitiv”, personaj politic „curat” alături de partidul său, este de părere Ioan Bălan care aruncă și o ironie la adresa lui Dragnea: „El se poziţionează în personajul Pilat din Pont care s-a spălat pe mâini, dar ce are el pe mâini nu se duce doar după o simplă spălare.”

Totodată, Ion Bălan critică proasta gestionare a sectorului administrativ din Rădăuți și poverile care apasă pe spatele românilor din acest oraș: „Ce le poate spune Dragnea celor din Rădăuţi care și-au plătit taxele și impozitele și nu au beneficiat de serviciile pe care le-au achitat, ci au constatat că au o primărie blocată de unde nu pot obţine certificate de urbanism, autorizaţii de construire, că nu pot să-și racordeze locuinţele la gaz natural, că nu pot să construiască nimic, că spitalul riscă să se închidă, că profesorii nu-și primesc banii și multe altele”.

În plus, deputatul liberal amintește de episodul dureros al umilirii românilor din străinătate la alegerile prezidențiale de anul trecut și amendează, în final, modul în care liderul PSD se umflă în pene în postura unui imaculat Pilat din Pont, ipostază care nu îl reprezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *