Cum a ratat Clotilde Armand fondurile din PNRR. Acuzaţiile PNL

Clotilde Armand
Sursa foto: INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Reprezentanții PNL Sector 1 au organizat, joi, chiar la sediul primăriei conduse de Clotilde Armand, o conferință de presă în care au abordat tema ratării fondurilor din Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de către actuala administrație a Sectorului 1.

Potrivit liberalilor, Clotilde Armand se transformă, prin deciziile luate, în „greaua moștenire a Sectorului 1” și, mai mult, încearcă să îi convingă pe cetățenii din sector că ”face”, asta în timp ce ”nu face” nimic la nivel de administrație.

 

La începutul acestei săptămâni, Clotilde Armanda fost acuzată de filiala PNL Sector 1 că nu implementează proiecte votate în Consiliul Local și, mai mult, ar intenționa să facă un „cadou” de 1oo de milioane de euro către „firme prietene” care să repare sau să înlocuiască lifturile din sector. În același timp, Clotilde Armand este acuzată de liberali că pregătește și o „mega-pomană” electorală de 100 milioane de euro.

”Clotilde Armand este disperată! Știe că nu mai are nicio șansă la anul și încearcă orice ilegalitate pentru a continua ca vătaf pe banii publici!

Nu mai respectă de mult democrația și votul Consiliului Local. Deși are peste 600 proiecte aprobate de Consiliul Local, care ar însuma mult peste bugetele de investiții, Clotilde nu a fost în stare să ducă mai nimic la îndeplinire!

Dă contracte pe bani publici cu ușile închise doar firmelor de casă și acuză fals opoziția de lucruri pe care doar pixul primarului le poate aproba!”, a declarat consilierul local Daniel Ciungu, în exclusivitate pentru Gândul.

„O încălcare grosolană a legii”

Joi, în timpul conferinței de presă organizate de PNL Sector 1, Clotilde Armand s-a aflat, din nou, în centrul atenției.

Ramona Porumb, viceprimarul liberal al Sectorului 1, a fost flancată de consilierii locali Dinu Gheorghe, Dan Podaru, Daniel Ciungu și Adina Haliț, iar acuzațiile acestora la adresa edilului Clotilde Armand s-au intersectat.

Consilierul local Dinu Gheorghe a avertizat că primarul Clotilde Armand vrea să încalce legeaîn mod „grosolan” și intenționează să se folosească de Consilul Local pentru asta.

„O încălcare grosolană a legii, pe care Clotilde Armand încearcă să o facă prin Consiliul Local. Ce se întâmplă? În disperarea de a arăta că face ceva, aruncă banii spre cetățenii din Sectorul 1. Astăzi vrea să deas o mită electorală de 100 de milioane de euro pentru asociațiile care încearcă să schimbe lifturile vechi.

În loc să facă licitație, în loc să meargă să ceară fonduri europene, pentru că se poate, Clotilde Armand vrea să ia bani de la bugetul sectorului și să-i dea către aceste lifturi.

Clotilde Armand vitregește cetățenii sectorului de proiecte și fentează bugetul național. Putea să ia bani din PNRR, refuză să facă acest lucru, cu alte cuvinte ne trezim într-o situație de impas pentru că doamna Armand, din disperare, face abuzuri”, a avertizat consilierul local Dinu Gheorghe.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: