Skip to content
Sport

Cum a reactionat solistul Goodbye to Gravity cand a aflat ca iubita si colegii de trupa au murit

Andrei Găluț, solistul formației Goodbye to Gravity, internat în prezent într-o clinică din Olanda, a aflat că iubita lui și colegii de trupă au murit în urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie în clubul Colectiv, informează b1.ro.

Fiind în stare stabilă și având uneori momente în care este conștient și poate comunica cu cei din jur, Andrei ar fi întrebat, după ce s-a trezit din comă, de iubita sa Mădălina și de colegii lui.
Deși au ezitat la început, până la urmă apropiații i-au spus adevărul.

La aflarea veștiilor, solistul a început să verse lacrimi, depresia lui fiind adâncită și de starea sa de sănătate. Andrei a început să se simtă din ce în ce mai rău din cauza veștilor primite, așa că medicii au hotărât să-l țină sedat o perioadă mai lungă, preferând să lase să treacă mai mult timp pentru ca acesta să se obișnuiască cu ideea.

Potrivit unei prietene a iubitei artistului, Mădălina și Andrei erau foarte îndrăgostiți și aveau planuri împreună. Făceau tot ce puteau pentru a avea o viață plină. Mergeau la concerte, săreau cu parașuta, se distrau.

60 de persoane au murit în urma incendiului din clubul Colectiv, iar alte aproximativ 150 au fost rănite şi internate în spitale din Capitală sau din străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *