Skip to content
Politică

Cum a reacționat Viorica Dăncilă după ce a aflat că Liviu Dragnea a fost eliberat. Mesajul transmis fostului lider al PSD

INQUAM/Octav Ganea

Viorica Dăncilă, fost premier al României cu susținerea lui Liviu Dragnea, a reacționat în exclusivitate pentru PS News după decizia de eliberare a fostului președinte al social-democraților.

„Îi doresc lui Liviu Dragnea multă sănătate și putere să meargă mai departe. Atât am de zis”, a declarat Viorica Dăncilă, în exclusivitate pentru PS News.

Amintim că fostul lider PSD Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu. Decizia este definitivă.

„După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe. cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am intrat aici România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat.

Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni. În primul rând, vreau să mă caut de sănătate. Sănătatea mea a fost afectată în mod foarte serios aici.

Voi munci la firma fiului meu. În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine. DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara. Discutăm de un jaf generalizat”, a declarat Liviu Dragnea la ieșirea din închisoare.

Acesta executa o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Completul de judecată a fost format din Adriana Pencea, președintele Tribunalului Giurgiu și judecătorul Andrei Buliga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *