Skip to content
Politică

Cum a votat conducerea PNL privind candidatura lui Cătălin Predoiu. Alina Gorghiu a făcut anunţul

Citiţi mai jos cum a votat conducerea Partidului Naţional Liberal (PNL) în ceea ce priveşte candidatura prim-vicepreşedintelui Cătălin Predoiu pentru Primăria Bucureştilor. Alina Gorghiu a făcut anunţul.

Astfel, co-preşedintele PNL a anunţat că Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a validat cu unanimitate de voturi candidatura lui Predoiu la Primăria Capitalei, informează Agerpres.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, la finalul ședinței BPN, că Predoiu este un adversar redutabil pentru PSD.

„Domnul Cătălin Predoiu este în mod ferm, neechivoc, susținut din interiorul partidului de toți membrii PNL. Chiar dacă unii încearcă deja să inducă altă idee, este un adversar redutabil pentru PSD, pentru că transmite tot ceea ce nu transmite PSD prin candidaturile pe care le oferă Bucureștiului: decență, un proiect, viziune pentru bucureșteni, integritate și seriozitate”, a spus Gorghiu, într-o conferință de presă.

Potrivit acesteia, conducerea PNL va refuza să mai intre în subiecte și discuții care să deturneze dezbaterea publică de la tema Bucureștiului și de la ceea ce ține de soluții.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a arătat că pentru Primăria Sectorului 3 BPN a validat candidatura deputatului Cristina Pocora, pentru municipiul Călărași — pe cea a primarului în funcție Ștefan Daniel Drăgulin, iar pentru Zalău — va candida Radu Victor Căpâlnașiu, actualul edil.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *