Skip to content
Puterea Știrilor Video

Cum afectează criza politică mediul de afaceri. Mihai Daraban (CCIR): Sunt proiecte importante pe agenda Parlamentului care acum stagnează

Invitat la ”Puterea Știrilor”, președintele Camerei de Comert și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, a vorbit despre cum este afectat mediul de afaceri de criza politică din România.

”Sunt proiecte care sunt pe agenda Parlamentului și care acum, cu această criză, stagnează. Mă refer la legile din domeniul investițiilor în off-shore și tot ce înseamnă taxe, redevențe pe oil and gas, proiecte care așteaptă urgent să fie rezolvare.

Pe de altă parte, așteptările noastre ca Ordonanța 114 să devină istorie, pentru că această ordonanță n-a făcut altceva decât să bulverseze mediul de afaceri, din țară și din afară, din păcate, și ne-a făcut foarte impredictibili pe piața internațională, mai ales că tot ce-a fost dezbatere la Ordonanța 114 a fost post-factum. Practic s-au început dezbaterile după ce ea era în Monitorul Oficial”, a spus Mihai Daraban la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *