Skip to content
Politică

Cum am putea plăti 400 de milioane de euro din cauza Ancăi Boagiu

Cum ar putea plăti România 400 de milioane de euro din cauza Ancăi Boagiu, fost ministru PDL al Transporturilor în guvernul Emil Boc, actualmente prim-vicepreşedinte al PNL.

România ar putea fi pusă să-i plătească Uniunii Europene 400 de milioane de euro, din cauza fostului ministru pedelist Anca Boagiu. Mai precis, aceasta este suspectată că ar fi acordat contracte pe tronsoanele de autostradă Nădlac-Arad şi Orăştie-Sibiu apropiatului PDL, Nelu Iordache, transmite antena3.ro.

Pentru că lucrările au fost făcute de mântuială, bucata dintre Orăştie şi Sibiu s-a închis din cauza fisurilor repetate. Iar dacă situaţia nu se remediază până la 31 decembrie, România riscă să dea înapoi Uniunii Europene banii pentru întregul tronson, adică 400 de milioane de euro. Însă pentru ca reparaţiile să înceapă, Guvernul trebuie să achite aproape 35 de milioane de euro.

3 comentarii la “Cum am putea plăti 400 de milioane de euro din cauza Ancăi Boagiu

  1. Pai de ce sa platim noi? Sa plateasca Anca Boagiu si Nelu Iordache. De aia nu are ursul coada. Toti fura, dar de platit, plateste statul. Asta este lupta anticoruptie a justitiei independente a statului de drept?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *