Skip to content
" "
Politică

Cum ar fi încercat Băsescu să dărâme Casa Regală

Cum ar fi încercat Băsescu să dărâme Casa Regală

Traian Băsescu ar fi încercat să submineze imaginea casei regale a României, folosindu-se de „naivitatea” principelui Nicolae. Asta sugerează primele explicaţii credibile despre decizia-şoc a Casei Regale a României de a-l scoate pe principele Nicolae din linia moştenitorilor Regelui Mihai. 

" "

Marilena Rotaru, o cunoscută regalistă, face publică, printr-o scrisoare un mesaj pe care l-a primit de la Regele Mihai.

Motivul retragerii titlului lui Nicolae, spune Rotaru, ar fi că în spatele acestuia „lucrau forţe menite să coboare în cele mai întunecate unghere imaginea Regelui şi a Casei Regale a României.

Confiscat de cercuri oculte frecventate de personaje obscure, politicieni şi interlopi, apropiaţi fostului preşedinte, o adevărată faună lipsită de orice scrupule, Nicolae a devenit, acceptând, fără să-şi dea seama de pericol, instrumentul căutat pentru lovitura pregătită.

Nu am nici un mandat din partea Regelui sau a Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare să fac public mesajul Majestății Sale. O fac pe proprie răspundere, ca un oștean credincios, care se aruncă în linia întâi ca să-și apere Regele. Regele care a apărat poporul român, dar care, pe Sine nu s-a apărat niciodată”, a exprimat Marilena Rotaru.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *