Skip to content
Societate

Cum arată avionul cu care merge Klaus Iohannis în Emiratele Arabe Unite, fără escală la Sibiu

60m.ro

Preşedintele Klaus Iohannis merge în vizită oficială în Emiratele Arabe Unite cu un avion închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet, aceeași de la care Administrația prezidențială a închiriat avionul care l-a dus pe președinte în Japonia.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a BoardingPass, avionul care îl transportă pe președinte este Gulfstream G550, cu o capacitate de transport de 13 pasageri.

Cel puțin la dus, zborul va fi efectuat fără escală, conform BoardingPass.

Înainte să plece spre Japonia, avionul care l-a transportat pe președinte, de acea dată un Boeing 737-900ER, a făcut escală la Sibiu.

În timpul vizitei oficiale în Emiratele Arabe Unite, Klaus Iohannis se va întâlni cu Şeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan.

„Dezvoltarea relaţiilor României cu statele regiunii Golfului reprezintă un obiectiv important al politicii externe a ţării noastre, având în vedere tradiţia solidă a relaţiilor bilaterale, impactul evoluţiilor globale actuale asupra intereselor strategice ale ambelor părţi, dar şi o serie de obiective pragmatice privind dezvoltarea în comun a unor proiecte sectoriale cu state din această regiune”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *