Skip to content
Sport

Cum arată ceasul imposibil de distrus

Pentru a celebra aniversarea de 130 de ani a companiei-mamă aşa cum se cuvine, Victorinox Swiss Army a lansat un ceas precis şi versatil, dar care este atât de puternic încât depăşeşte orice imaginaţie.

Victorinox, compania al cărei statut este echivalent cu acela al unei comori naţionale pentru Elveţia datorită unui produs legendar, briceagul Swiss Army, implineşte anul acesta 130 de ani. Pentru a marca acest moment, Victorinox Swiss Army a creat I.N.O.X., un nou ceas care aduce un omagiu istoriei şi know-howului industrial care caracterizează brandul şi care încapsulează valorile mărcii: autenticitatea, puterea, calitatea, expertiza şi designul elveţian.

Creat pentru a face faţă unor presiuni externe neobişnuite, ceasul a trecut de o baterie de 130 de teste nemiloase. În această misiune, mai bine de 421 de ceasuri I.N.O.X. au fost sacrificate. Câteva caracteristici sunt demne de menţionat, informeaza gandul.info.

Ceasul poate rezista sub roţile unui camion de 25 de tone sau sub şenilele unui tanc de 64 de tone. Rezistă la temperaturi cuprinse în intervalul -57 de grade până la 71 de grade Celsius. Nici măcar acidul sulfuric nu poate lăsa urme pe chipul acestui ceas.

victorinox ceas victorinox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *