Skip to content
Showbiz

Cum arăta controversata bloggeriță Cristina Ich înainte de operațiile estetice

youtube

Cristina Ich este una dintre cele cunoscute prezențe mondente din showbiz-ul românesc. Numită și „Angelina Jolie de România”, vedeta a fost adesea acuzată că ar fi apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a-și accentua frumusețea și că nu ar fi reușit niciodată să arate atât de bine doar în mod natural. Chiar și așa, vedeta a negat vehement întotdeauna și le-a arătat mereu fanilor internauți cum a arătat înainte să fie celebră, când era mică și înainte tuturor presupuselor operații estetice.

Superba brunetă este iubita lui Alex Pițurcă, fiul lui Victor Pițurcă, iar alături de el are un băiețel de numai câteva luni, care îi seamănă leit. Vedeta este în permanență în contact cu fanii internauți de pe Instagram și le povestește despre sitlul său de viață sau despre rutina ei de îngrijire.

Deși a negat întotdeauna și de multe ori a distribuit imagini cu ea înainte să deviă celebră, Cristina Ich a fost însă adesea acuzată că și-ar fi făcut numeroase operații estetice care să o ajute să deina una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră.

Frumusețea brunetei este incontestabilă, iar așa a atras cele mai multe controverse. Buzele pline au fost mereu sub semnul întrebării, fanii fiind curioși dacă Ich a realizat proceduri de augmentare sau nu.

În 2018, medicul estetician Adina Alberts a analizat trăsăturile brunetei într-un interviu pentru Viva. La acea vreme, medicul a fost de părere că Ich a apelat la augmentarea buzelor, afirmații care a fost aspru contrazisă la vremea respectivă de către Cristina, în mediul online.

Mai mult decât atât, Ich a venit cu fotografii din copilărie, pe care le-a postat în mediul online pentru a demonstra că aspectul și forma buzelor sale nu s-a schimbat pe parcursul anilor din cauza operațiilor estetice.

Cristina Ich, înainte de operațiile estetice

Potrivit Verdict.ro, frumoasa brunetă ar fi suferit intervenții de definire a maxilarului și augmentare a pomețiilor, iar după proceduri ar fi postat și imagini pe conturile personale de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *