Skip to content
Societate

Cum arată Liviu Dragnea la aproape o lună de la eliberarea din închisoare

Inquam Photos/Octav Ganea

Irina Tănase a postat recent o imagine cu Liviu Dragnea pe Instagram. Fostul lider PSD și logodnica lui s-au fotografiat în mașină, iar tânăra a împărtășit momentul și cu fanii internauți.

Irina Tănase a postat și un mesaj pe fotografia pe care a postat-o pe Instagram. Logodnica lui Liviu Dragnea a precizat că și-a dorit să facă o poză mai frumoasă, dar nu i-a ieșit. „Am încercat să fac o poză mai instagramabilă, dar nu-mi iese”, a scris ea pe fotografia distribuită. Aceasta este una dintre puținele imagini cu Liviu Dragnea postate de Irina Tănase pe Instagram.

 

Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, joi, 15 iulie, în contextul în care Tribunalul Giurgiu a admis cererea de eliberare condiționată din Penitenciarul Rahova, unde își ispășea condamnarea de 3 ani și 6 luni pe care o primise în 27 mai 2019 în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

La ieșire, el a susținut că se consideră „deținut politic” pentru că ar fi fost închis nevinovat. Totodată, Liviu Dragnea a criticat PSD, despre care spune că „a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași”. „A fost o perioadă de doi ani și două luni de chin și suferință. Asta a fost și aici, abuzuri și umilință, și cea mai mare parte a populației a înțeles astăzi de ce a trebuit să ajung aici.

Eu când am plecat, România era o țară prosperă, cu venituri mari pe care le aveau românii, o țară în care exista speranță, în care exista viitor. Din păcate, astăzi este o dictatură, dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a afirmat Liviu Dragnea, în momentul în care a părăsit Penitenciarul Rahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *