Skip to content
Politică

Cum arată nepoata lui Pandele, ajunsă deputat la 27 de ani. Cât a luat la BAC / FOTO

weddinglife.info

Vedeți, în cele ce urmează, cum arată nepoata lui Florentin Pandele (primarul orașului ilfovean Voluntari), ajunsă deputat la 27 de ani, precum și cât a luat ea la examenul de Bacalaureat.

Alexandra Corina Bogaciu a ajuns in Camera Deputatilor, fiind prima pe listele PSD Ilfov. La 27 de ani si cu un liceu tehnic in CV, Corina a fost recomandata de colegii de partid ca director marketing la o companie din Romania, care are ambitia de a schimba viata politica. In realitate, Corina a lucrat ca operator calculator la firma de familie a tatalui sau, Ion Bogaciu, specializata in copertine si materiale textile, conform stirilekanald.ro.

alexandra corina bogaciu sexy psdista

(sursa foto: click.ro)

Despre Ion Bogaciu, presa a scris ca este var cu Florentin Pandele, primarul Voluntariului si sotul edilului de la Bucuresti, Gabriela Firea. Nu doar var, ci si nas de botez, pentru ca Pandele s-ar fi botezat ortodox cu vreo 15 ani in urma. Printre altele, Ion Bogaciu a mai fost viceprimar al Voluntariului si in prezent este consilier al aceleiasi localitati. Asadar, Corina ar fi nepoata dupa var a primarului Pandele.

Tatal actualei deputate are la activ si un record: a reusit performanta de a fi despagubit cu 3,9 milioane lei (860.000 euro) pentru o parcela de 600 mp de teren peste care urma sa treaca soseaua de centura a Bucurestiului. Suma reprezinta aproape 10% din totalul despagubirilor acordate de Statul Roman pentru exproprierile realizate pentru acest proiect, pana anul trecut.

Corina a reusit in 2010 (la 21-22 de ani) sa-si cumpere o locuinta de 244 mp in Voluntari, unde este proprietar exclusiv. Conform declaratiei de avere, ea a incasat de la firma tatalui sau, in 2015, suma de 6.227 lei, ceea ce inseamna un venit de 518 lei pe luna.

Notele de la Bac ale Corinei Bogaciu sunt disponibile AICI, după cum urmează:

  • Limba română: 7 oral; 5,35 scris;
  • Limba engleză oral: 8;
  • Matematică: 7,15;
  • Biologie: 8,6;
  • Educație fizică: 10
  • Media: 7,68.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *