Cum arată ziua de Crăciun la super-bogați: Somelier, bucătar personal și cadouri gata împachetate

Crăciun masă
Sursa foto: Unsplash

Crăciunul este o perioadă minunată, dar nu fără stres. Între pregătirea casei, sortarea mâncării și cumpărarea cadourilor, perioada festivă poate deveni copleșitoare. Dar nu pentru toată lumea.

Bine ați venit în lumea Crăciunului de lux. În timp ce cei mai mulți dintre noi stau la coadă în supermarketuri sau fac cumpărături de panică în pauza de prânz, cei bogați au o abordare diferită, scrie The Telegraph.

Anya Banks, care își conduce propria companie de design specializată în decorațiuni de casă personalizate, spune că, de obicei, clienții încep să îi solicite serviciile pentru Crăciun în ianuarie și februarie, scrie G4Media.ro.

„Noi venim cu conceptele și punem laolaltă idei cu imagini de culori și stil”, spune ea. „Trebuie să mă uit în mintea cuiva, în special dacă are o imagine foarte fixă a ceea ce își dorește, iar eu trebuie să o descifrez și să o creez.”

Burgundia și verdele intens în stil victorian sunt populare în acest an printre clienții Anyei Banks.

Anul acesta, spune ea, marile tendințe în materie de decorațiuni de Crăciun sunt un aspect clasic în stil victorian, cu burgundia profundă și verdele.

Camerele sunt puternic împodobite cu panglici de catifea, perle și împletituri aurii care dau o senzație de lux. La celălalt capăt al spectrului, ea spune că există o cerere pentru un aspect organic mai restrâns, cu straturi simple de verde și fundițe simple.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: