Skip to content
Politică

Cum are de gând PNL-ul să câștige primăriile de sector. Predoiu: „Voi propune candidaţilor noştri”

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, într-o postare, de joi, pe pagina sa personală de Facebook a vorbit despre planul cu care are de gând să obțină victoria în cele 6 sectoare și cum va susține candidații PNL la primăriile de sector.

„Punct şi mai departe. Împreună cu cetăţenii Capitalei.
1. Am primit un mandat în urmă cu trei luni, să realizez desemnarea unor preşedinţi unici ai organizaţiilor de sector şi formarea unui birou politic unic la nivelul capitalei. Operaţiunea este acum realizată.
2. Acum mergem împreună mai departe, să construim o platformă solidă pentru candidatura lui Ludovic Orban şi a candidaţilor la primăriile de sector Alexandru Nazare, Dan C. Popescu, Florin Vasile, Răzvan Sava, Ovidiu Raeţchi (plus candidatul care va fi nominalizat săptămâna viitoare la sect. 6).
Voi propune candidaţilor noştri şi staff-ului lor de campanie să angajeze direct dialogul cu cetăţenii şi să îi implice în construirea propriilor campanii. Candidaţii noştri împreună cu cetaţenii Capitalei, PNL împreună cu cetaţenii Capitalei, împreună cu voi, să provocăm împreună viitorul şi să transformăm Bucureştiul în oraşul pe care vi-l doriţi”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *