Skip to content
Politică

Cum au confiscat Clotilde Armand și USRPLUS Primăria Sectorului 1. Silviu Mănăstire: Pentru așa ceva vine procuratura peste tine

facebook.com

Caietele de sarcini pentru viitoarele licitații organizate de Primăria Sectorului 1 sunt scrise la sediul USRPLUS de către membri de partid, lucru pentru care, în mod normal, ”ar trebui să vină procuratura peste tine”, susține  jurnalistul Silviu Mănăstire, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

„Clotilda se apucă de scris caiete de sarcini pentru licitațiile de la primăria sector 1, urmează combinații interesante.

Caietele urmează a fi scrise la partid, de către “specialiștii pluseriști”, alături de consilierii locali ai partidului. În mod normal, pentru așa ceva vine procuratura peste tine… la Clotilda cu siguranța nu vine nimeni, doar firmele care întâmplător vor câștiga licitațiile pe caietele de sarcini făcute la PLUSR! Superb sau ce?

“Primăria din umbră” a lui Clotilde Armand ar putea ajunge imediat în atenția procurorilor, deoarece în e-mailul trimis intern se vorbește de redactarea caietelor de sarcini de către consilierii din „primăria din umbră”, mai exact, niște membri de partid care nici măcar nu au fost votați”, scrie Silviu Mănăstire.

Reacția jurnalistului vine după ce PS News a dezvăluit că noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, vrea să-și facă o „primărie din umbră” pentru a controla marile proiecte de la Primăria Sector 1.

Odată ce Clotilde Armand a fost desemnată câștigătoare, USRPLUS Sector 1 a anunțat pe grupul intern că va căuta „specialiști” care vor să se implice în anumite domenii și proiecte. Însă, în loc să vedem o primărie care recrutează specialiști în mod transparent, pe bază de concurs și CV-uri, Clotilde Armand mută resursele umane la sediul USRPLUS și mizează pe oamenii din partid.

Într-un e-mail intern (foto jos) se vorbește de redactarea caietelor de sarcini de către membri USRPLUS. Legislația din România prevede, însă, că aceste caiete de sarcini sunt redactate doar de către experții din primărie, care își asumă toată răspunderea, nu de către primar, consilieri locali și nici atât de cineva din afara Primăriei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *