Skip to content
Politică

Cum au reuşit Ponta şi PSD să marcheze recorduri negative pe bandă rulantă

Cum au reuşit prim-ministrul Victor Ponta şi Partidul Social Democrat (PSD) să marcheze recorduri negative pe bandă rulantă.

Într-un comunicat trimis, joi, PSnews.ro, secretarul general al PNL, Marian Petrache, reclamă faptul că, în acest moment, guvernul Ponta funcţionează “în detrimentul românilor și al interesului țării noastre”. Mai precis, Petrache se referă la “dezastrul de la autostrada Sibiu – Orăștie”, care, în opinia lui, este “cea mai bună dovadă a incapacității actualei guvernări”.

“Dorința electorală a lui Ponta de a avea o autostradă cu care să ia ochii românilor se transformă într-o mare problemă pentru România.

Asistăm zilele acestea la recorduri negative pe bandă rulantă pe care statul român le înregistrează, iar toate se Guvernului condus de Victor Ponta. Prin , Guvernul PSD a reușit ca în 2015 să închidă mai mulți kilometri de autostradă decât a construit.

Întrebarea pe care cu toții ne-o punem este cum de CNADNR, o companie care ar fi trebuit să apere interesul statului român, a executat fără să clipească ordinul electoral al lui Victor Ponta. De asemenea, nu putem să nu avem în vedere o declarație a directorului CNADNR, care afirma cu seninătate că la zece zile de la deschiderea lotului trei al autostrăzii a apărut prima fisură. De ce nu a luat nicio măsură CNADNR atunci și a trebuit să aștepte un an de zile aproape?

Incapacitatea actualului Guvern de a gestiona marile investiții duce la erori care costă România milioane de euro. Riscul în fața căreia se află statul român este acela de a pierde o importantă finanțare europeană, atât de necesară pentru infrastructură. Guvernul Ponta trebuie să își asume responsabilitatea în acest caz, iar cei vinovați pentru această situație ar trebui plătească prejudiciile din propriul buzunar, nu din banii celor care muncesc, care achită taxe și impozite”, continuă Marian Petrache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *