Cum au reușit să păcălească Starea Civilă interlopii care se căsătoreau cu forța cu bătrâni fără moștenitori

Sursa foto: Freepik

Caz cutremurător petrecut în Capitală! O familie a sechestrat bătrâni, dar și bolnavi cu dizabilități fizice sau psihice, pentru a le lua casele.

Cel puțin cinci bărbați și o femeie s-au căsătorit cu forța, iar în felul acesta profitorii rămâneau cu proprietăţile lor.

Bieții oameni au fost luați miercuri cu ambulanțele, iar cei care au putut să dea declarații au fost duși la Poliție.

Tot acolo au ajuns și suspecții – zece la număr – care au fost reținuți seara, după audieri. La percheziții, anchetatorii au găsit mai multe acte. Unele, legate de situația juridică a unor proprietăți ce au aparținut victimelor. Altele, de situația medicală a acestora.

Au fost ridicate și peste 180.000 de euro, aproape 2 kilograme de bijuterii din aur şi 800 de grame de bijuterii din argint. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Polițiștii de la Secţia 11 și de la Investigații Criminale au descins miercuri dimineață la o casă din Sectorul 3, unde mai multe persoane erau ţinute cu forța în condiții teribile: „Deschide! Poliția, pe burtă! Mâinile la vedere! Poliția.”

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bătrânii şi bolnavii eliberaţi sunt duși în cărucioare sau pe targă, la ambulanțe.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: