Cum au scăpat de pușcărie Gabriel Oprea și hexafarmiștii

Ce vremuri tulburi trăim. Ieri, de exemplu, în bula mea se râdea de scandalul Mihai Șora, în bula femeilor se petrecea de minune, useriștii luau apărarea Auchan, pesediștii se plângeau de dispariția pensiilor speciale, liberalii făceau bani la păcănele, iar oamenii serioși, culți, mișto erau șocați de faptul că Gabriel Oprea și hexafarmiștii au scăpat de pușcărie.

Eu nici n-am clipit. Nu-s naiv. Era normal să scape. Justiția e a lor, nu a noastră.

Înțeleg și cum s-a detonat indignarea de zilele trecute. Bieții oameni mișto au crezut că atunci când le-au dat jandarmii cu gaze în față și i-au rupt cu bătaia în Piața Victoriei au salvat Justiția de ticăloșii lui Dragnea Altă

Întrebare. Au avut senzația că eliberează o tânără superbă, licențiată în greaca veche, care fusese răpită și exploatată sexual de niște nenorociți care au folosit drogurile și bătaia ca să se bucure pe bani de corpul ei superb, de virginitatea ei atât de pură.

Nope. Tipa avea diplome false de absolvire. Era pe prafuri în mod voluntar, pentru că-i plăcea „triparea”. Făcea sex de plăcere când primea bani pentru asta. Lua bătaie pentru era maso. Nu era acolo împotriva voinței ei, venise singură, atrasă de cumulul de senzații tari. Iar după ce s-au strâns oamenii în Piața Victoriei și au eliberat-o s-a dus singurică în alt bordel.

Sigur, avem și ipoteza că România deține un corp de avocați atât de bine pregătiți profesional încât domină toate instanțele și pot elibera cei mai mari nenorociți, indiferent de faptele pentru care sunt acuzați. Nu cred în ea. Ar fi scăpat de pușcărie toți cei care pot plăti gras un avocat, nu doar unii care, întâmplător, sunt conectați la niște grupuri oculte, securistoide.

Și mai e ceva important de știut: nicăieri în lume „justiție” nu înseamnă „dreptate”. Iar in România, cuvântul „justiție” mai are un înțeles: „glumă”.

Ca să știi.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL