Skip to content
Politică

Cum clasifică Stelian Tănase reacția lui Iohannis de după alegeri: Nu e un extraterestru care nu trebuie să dea explicații!

 

Jurnalistul Stelian Tănase a comentat reacția președintelui Klaus Iohannis după afișarea rezultatelor la alegerile locale.

„În primul rând, nu e treaba lui să zică ce a făcut un partid sau altul. El a avut un rol în felul cum s-a balansat votul. Căderea lui în sondaje a dus la o cădere a liberalilor, acest fenomen este legat unul de altul. Cred că dacă dorește să își asume, suntem în 2016, iar prezidențialele sunt în 2019, mai are trei ani. Iohannis vrea să ne spună detașat că judecă la rece. Eu cred că nu a judecat nimic. Era mai bine să meargă la prima oră la vot să dea un semnal celor care l-au votat și celor care nu l-au votat ca să meargă la vot. Nu a dorit să explice ziariștilor care îl așteptau de dimineață de ce a întârziat, are o obligație, nu este un fel de extraterestru care nu trebuie să dea explicații, pentru că l-am votat să plătim impozite. El este într-o autoadmirație și crede și noi îl admirăm”, a spus Stelian Tănase, potrivit b1.ro.

Totodată, Stelian Tănase vorbește și despre atacurile senatorului liberal Bodea la adresa PNL, acuzând șefii partidului că primește direcții de la Cotroceni. (Detalii AICI)

„Pe fond, are dreptate (Bodea – n.r.), dar atacurile sunt prea virulente, având în vedere tăcerea lui de până acum. Această legătură ombilicală dintre PNL și Iohannis a fost piatra de moară a PNL și este miezul chestiunii. Trebuie tăiat cordonul ombilical al PNL la Cotroceni, a concluzionat jurnalistul”, a declarat Tănase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *