Skip to content
Politică

Cum comentează Berceanu implicarea sa în dosarul Microsoft

" "

Fostul ministru PDL în Guvernul Boc, Radu Berceanu, a comentat, joi, cu privire la implicarea sa în dosarul Microsoft.

În acest context, Radu Berceanu a declarat că nu are nicio legătură cu dosarul Microsoft, adăugând faptul că nu își poate explica de ce numele său apare în referatul de arestare al Elenei Udrea.

" "
" "

În același timp, fostul ministru a mai declarat că nu a discutat niciodata cu Gabriel Sandu referitor la cazul Microsoft.

„Nu am vorbit decât de 10-15 ori în viaţa mea cu domnul Sandu. Niciodată nu mi-a cerut ceva, niciodată nu i-am cerut ceva, niciodată nu mi-a dat ceva, măcar un pahar de apă, niciodată nu i-am dat ceva, măcar vreun pahar cu apă sau o cafea. Nu a discutat niciodată despre cazul Microsoft”, a declarat Radu Berceanu, informează Mediafax.

„Am spus că mi se par nişte elucubraţii. Eu nu mai sunt în conducerea centrală a partidului din 2004. Ca preşedinte al organizaţiei de Dolj niciodată nu am primit vreun ban de la domnul Sandu sau de la altcineva. Am înţeles că s-a referit la campania electorală din 2009, care nu s-a ţinut la Modrogan, ci într-o casă unde nu am fost niciodată, care era un sediu de partid al domnului Băsescu, pentru că dânsul era preşedinte şi aşa s-a considerat că trebuie să se întâmple”, a mai adăugat fostul ministru.

Radu Berceanu a declarat că nu își dă seama de ce apare numele său în referatul de arestare al Elenei Udrea şi a declarat că așteaptă să fie chemat la DNA pentru a-și arăta punctul de vedere.

„Nu m-au chemat de la DNA. Dacă se poate adresa o rugăminte, cu mare plăcere, oricând, ca să lămurim. Nu-mi face plăcere să apară numele meu prin citate pe acolo. (…) Aş vrea ca lucrurile astea să se lămurească, repededacă se poate, pentru că m-a sunat şi mama careîmplineşte 90 de ani peste vreo câteva luni şi nu mi-a fost foarte plăcut (….)”, a mai spus fostul ministru, informează Mediafax.

„Mi se pare la fel de puţin probabil ca Sandu să fi dat sumele de care spune, mai ales lui Boc, cum mi se pare să fi stat de vorbă el cu Boc şi cu nişte extratereştri, având în vedere că numai ei ştiau limba extratereştrilor respectivi”, a adăugat Berceanu, informează Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *