Skip to content
Politică

Cum comentează Crin Antonescu războiul filmulețelor Ponta-Băsescu

După ce președintele Traian Băsescu a postat un nou filmuleț cu ”pisicuțul Ponta”, premierul a postat și el un filmuleț.

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, consideră că aceste filmulețe arată ”cam cum înțeleg Ponta și Băsescu să apară în fața a milioane de oameni”.

”Filmulețele arată cam cum înțeleg Ponta si Băsescu să apară in fata a milioane de oameni. Sa dam un filmulet in ultima zi a campaniei, un filmuleț pe care l-am tinut pana acum, in care Ponta încuviinteaza anumite lucruri, sa ripostam cu o manea…Sunt doi oameni dintre care unul pleaca si unul care este foarte probabil sa vina la Cotroceni”,a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

Citește și: VIDEO Războiul FILMULEȚELOR Ponta-Băsescu

2 comentarii la “Cum comentează Crin Antonescu războiul filmulețelor Ponta-Băsescu

  1. Ca o hiena infecta, vine si Antonescu dupa razboi sa adulmece hoituri. Un golan profitor, care imprastie mizerii in toate partile. Iata ce l-a unit intotdeauna pe acest individ de Basescu : mizeria, insulta, cuvantul folosit ca o arma impotriva fostilor parteneri sau prieteni si, bineinteles, tradarea. Am ajuns sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a facut in asa fel incat sa nu reuseasca referendumul din 2012, pentru ca ne-am fi ales cu un presedintej mai odios decat insusi Traian Basescu, actualul lui partener de optiune politica. Daca tot s-a trezit, poate ne va spune cam ce salariu a capatat nevasta-sa in functia pe care i-a asigurat-o el. Nu de alta, dar poate dorim si noi sa stim la ce pret si-a vandut sufletul lui negru si partidul lui istoric. Si poate nu va spune candva si unde ajungeau banii din agenda lui Uioreanu.Ca sa stim din ce material isi merita statuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *