Skip to content
Politică

Cum comentează Dragnea declarațiile lui Vanghelie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că Marian Vanghelie și Mircea Geoană au fost parte „dintr-un grup mafiot”.

În același timp, acesta a adăugat că se știa că cei doi doresc să își facă un partid înainte de excluderea lor din PSD.

Întrebat cum reacționează în fața acuzațiilor lui Vanghelie cu privire la firma Tel Drum, Dragnea a declarat că nu îl consideră pe acesta în postura de a acuza.

„Nu îi răspund domnului Vanghelie pentru că domnul Vanghelie nu poate să acuze, nu este în situația în care poate să acuze. Domnul Vanghelie a făcut parte dintr-un grup mafiot, au mai rămas doi inși în grupul ăsta mafiot, dumnealui și cu domnul Geoană. În ceea ce privește firma respectivă, să facă plângere unde dorește că nu trebuie să mă acuze pe mine”, a spus Liviu Dragnea.

Totodată, acesta a afirmat că era un lucru știut faptul că Mircea Geoană și Marian Vanghelie intenționau să își facă partid înainte de excluderea lor din PSD.

„Asta că voiau să facă un partid se știa dinainte și asta a fost probabil una din cauzele care a generat acel vot aproape unanim, cu excepția a două voturi. Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes”, a adăugat Dragnea.

Întrebat dacă la acest partid ar putea să adere o parte dintre parlamentarii PSD, Dragnea a răspuns că deși nu are un răspuns, speră că nu.

„Eu sper să nu. Din câte știm noi nu, vor fi câteva cazuri, dar din câte știm noi nu și sper să nu. O să vedem”, a conchis Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *