Skip to content
Politică

Cum comentează Iohannis propria prestație în cele două dezbateri cu Ponta. De ce nu am avut o a treia dezbatere

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit într-un interviu acordat jurnaliștilor RFI despre impresia sa legată de cele două confruntări electorale cu Victor Ponta, precizând că ar fi fost fost suficientă și o singură dezbatere.

Dezbaterile au satisfacut curiozitatea electoratului. Sunt obligatorii în turul II pentru a da posibilitatea electoratului de a-și cunoaște candidații.

Am decis să merg, chiar dacă nu au fost negociate de cele două staff-uri pentru a da posibilitatea oamenilor să mă vadă și să ne vadă. Au fost utile, parțiale bune. Prima a fost mai degrabă un talk-show, a doua a avut mai degrabă formatul unei dezbateri de tur II. Oamenii au avut ocazia să vadă reacțiile spontane ale celor doi candidați.

Mai bine ar fi fost sa avem o mare dezbatere organizata pe o platforma neutra cu participarea tuturor jurnalistilor care ar fi dorit sa vina acolo. Politica externa nu a ajuns sa fie dezbatatuta deloc in aceste 2 seri. in ansamblu, decat deloc, mai bine asa.

Ar fi fost suficienta o dezbatere, dar tinand cont ca prima a fost organizata pe formatul unui talk-show am decis sa merg la a 2-a. Mai mult de 2 cred ca ar fi fost deja putin exagerat.

Reactiile pe care le-am avut au fost foarte bune. Cred ca am avut o prestatie buna”, a punctat șeful PNL vineri la RFI.

2 comentarii la “Cum comentează Iohannis propria prestație în cele două dezbateri cu Ponta. De ce nu am avut o a treia dezbatere

  1. Daca acestea au fost „prestatii bune”, ma întreb cum trebui sa fie cele „mai puțin bune” vezi, nereușite?! E bine cind nu suntem exigenti cu noi insine, viața e mai frumoasa! Dar in aceste condiții, nu avem pretenția sa conducem un popor! Rămânem in bucătăria personală, Dl Johannnis!

    1. Astea sunt rautacisme. Daca omul e multumit de el insusi, de ce vrei tu sa-i tulburi linistea interioara ? Fii linistit Iohannis, fii multumit, fii increzator, fii narcisist in continuare. Ca doar nu se muta Sibiul in alta parte. Tot acolo il gasesti de luni. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *