Skip to content
" "
Politică

Cum comentează Traian Băsescu problemele cu justiția ale familiei sale: „Nu îmi reproșez că n-am pus SRI-ul…”

" "

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, invitat la emisiunea „X-press” difuzată de B1Tv, despre problemele pe care ginerele său, Radu Pricop, le are cu justiția, afirmând că Ioana Băsescu nu era măritată, în 2013, cu Radu.

Traian Băsescu a precizat că ginerele său a intrat în contact cu Sergiu Lucinschi în 2014 și că nu își reproșează faptul că nu a pus SRI să investigheze trecutul soților fiicelor sale înainte ca acestea să se mărite.

" "
" "

„În 2013, fiica mea nu era măritată cu Radu. Vă pot spune că am înțeles de la Radu despre ce e vorba. Că șantajul ar fi început cu un document pe care l-a făcut Lucinschi în 2013 și l-a depus la DNA și a fost făcut de un avocat Pricop. Ginerele meu a intrat în contact cu Lucinschi în 2014, deci n-avea legătură cu documentul de la DNA. De aia cred că au fost blânzi, că i-au dat deocamdată o interdicție de a părăsi țara.

Ce, eu sunt șef de cadre în familie? Poate să îmi reproșeze orice, dar când ești președinte și îți dedici 20 de ore muncii ăsteia, rar ți se întâmplă să dormi 5 ore, nu știu cum se pot face weekenduri ca președinte, mi-e foarte greu. Eu mi-am făcut concediile (..) eu îmi vedeam copiii o dată la 3-4 luni, pe frate-meu nu știu dacă l-am văzut de 10 ori în cei 10 ani cât am fost președinte că așa e timpul. Nu îmi reproșez că n-am pus SRI-ul înainte să se căsătorească fetele mele să văd cu cine se căsătoresc”, a spus Băsescu.

Totodată, fostul șef al statului a reiterat ideea potrivit căreia Elena Udrea este nevinovată în dosarul Gala Bute, în care este arestată preventiv.

„Am văzut propaganda (..) Elena Udrea n-a avut nicio problemă de dosar până la denunțuri, care nu s-au făcut în timpul mandatului meu că nu cred că ar fi fost menajată. Udrea n-a luat geanta cu bani și acea geantă n-a ajuns în birou la ea”, a declarat Băsescu, conform b1.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *