Cum comentează un lider PNL absența senatorilor de la întâlnirea ACL de la Iași

Duminică, la Iaşi, are loc o întâlnire comună a grupurilor parlamentare PNL şi PDL, pentru a stabili priorităţile legislative ale ACL în viitoarea sesiune parlamentare, care începe luni. La şedinţă sunt aşteptaţi peste o sută de senatori şi deputaţi ai PNL şi PDL. 

Totuși, potrivit B1, se pare că nu toți senatorii PNL au răspuns acestei convocări. Absența senatorilor PNL ar fi datorată scenei din această săptămână, când Sorin Roșca Stănescu a depus o coroană cu flori la pupitrul ministrului de Finanțe, Ioana Petrescu. Senatorii absenți de la întâlnirea ACL sunt nemulțumiți de acest demers, cu care nu au fost de acord.

Într-o intervenție la B1 TV, liderul Grupului PNL de la Camera Deputaților, George Scutaru, nu s-a arătat îngrijorat de absența colegilor săi, spunând că și din partea PDL au lipsit.

„Au fost colegi care au lipsit de la noi si de la PDL din motive obiective. Inteleg ca seara va fi intalnirea si ca vin oameni din judete”, a declarat Scutaru.

Acesta a subliniat că în ciuda nemulțumirilor pe care le-ar putea avea o serie de parlamentari PNL, se îndoiește că aceștia nu ar fi de acord cu o moțiune de cenzură a PNL și PDL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: