Skip to content
Politică

Cum comentează Vanghelie prestația lui Klaus Iohannis ca președinte. Încă un atac la Ponta

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a vorbit, vineri seară, la Digi 24, despre actualitatea politică din România. Pe lângă atacurile la adresa partidului din care a fost exclus, PSD, Marian Vanghelie a comentat și prestația președintelui Klaus Iohannis.

Vanghelie a spus că se uită la Klaus Iohannis cu respect, pentru că orice om care a câștigat niște alegeri merită respectat.

" "

„Ma uit la el cu respect. Pe orice om cand castiga alegerile il respecti. Il vad ca vrea sa caute solutii, este nou venit in politica mare, vine de la Sibiu, ca primar.Nu e usor”, a spus Marian Vanghelie.

Vanghelie nu a ratat ocazia de a lansa un nou atac la premierul Victor Ponta, despre care spune că l-a jignit pe Iohannis în campanie, iar acum „e în stare să se facă preș” în fața sa.

„Pe Victor Ponta nu l-am agreat pentru ca sunt un om foarte pragmatic și rar am vazut calitati la el. Uitati-va un pic la Ponta din timpul campaniei, a vrut sa-l umileasca, a cautat toate formulele pentru a-l jigni (pe Iohannis, n.red.), și azi e in stare sa se faca preș în fața lui”, a declarat primarul Sectorului 5 al Capitalei.

Sursa foto: qmagazine.ro

2 comentarii la “Cum comentează Vanghelie prestația lui Klaus Iohannis ca președinte. Încă un atac la Ponta

  1. vanghelie, tu iarna nu esti cu oana mizil (puscariasa) la schi in elvetia???? bai, te cauta dna-ul si tu dai lectii ??? „a fi” vanghelie, risu’ plinsu’ :)))

  2. Oricum pana pe 30 februarie ( !) almanahe ne lasa sa asteptam infrigurati,in acest timp poate mai rupe vreo mana cuiva,spre a o transforma intr-o unealta razboinica la indemana celor care il vor urma in viitorul si curatul partid pe care il va pritoci cu prostacul si vesnicul neales de langa el.Desigur ca vor fi amatori.Dar despre calitatea acestora,simplul fapt ca si-au ales astfel de lideri spune totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *