Skip to content
Politică

Cum este protejat președintele PSD Satu Mare de Comisia de Etică a partidului

Președintele PSd Satu Mare Mircea Govor este protejat de comisia de Etică a partidului din județ, după ce procurorii DNA i-au adus mai multe acuzații.

Presedintele Comisiei de Etica si Integritate Morala a PSD Satu Mare, Ioan Pop, considera ca o parte din acuzatiile aduse de DNA fostului presedinte al filialei judetene Mircea Govor, arestat preventiv, fac parte din „obligatia unui lider de a face, de a influenta”, el adaugand ca spera ca acesta sa-si dovedeasca nevinovatia, transmite hotnews.ro. 

Ioan Pop a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca spera ca Govor sa-si dovedeasca nevinovatia.

„E regretabil ca acest lucru s-a intamplat. Eu cred ca foarte multe din acuzatiile prevazute in dosarul pe care Parchetul l-a realizat sunt lucruri care, dupa parerea mea, fac parte din obligatia unui lider, de a face, de a influenta, pentru una sau alta din nevoile unei comunitati, si si-a asumat si in calitate de lider al partidului si in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Eu sper ca in instanta sa poata sa isi dovedeasca, prin formularea apararii, in fata instantei de judecata, nevinovatia. Sau oricum, sa desfiinteze multe din acuzatiile care i se aduc. Prezumtia de nevinovatie nu este o chestiune de care trebuie sa uitam, este un drept al oricarui cetatean, indiferent ce face”, a afirmat Ioan Pop.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *