Skip to content
Politică

Cum a fost organizat protestul de la Timișoara. Lideri ACL, pe scenă și în mulțime

Organizatorul protestului a fost nimeni altul decat Beniamin Lup, un pastor neoprotestant care si-a dorit sa fie deputat, insa nu a reusit decat sa ajunga consilier al regelui tiganilor, Florin Cioaba, scrie cancan.ro.

Organizatorului, adica lui Beniamin, sta cu ochii pe tot ce misca, dar mai ales pe telefon, asteptand parca un mesaj foarte important. Bulversat de ce citeste, uita versurile cantecului care intretinea atmosfera, si incepe sa ingane cate ceva in timp ce-si indreapta din nou atentia catre multime.

Cei mai agitati protestari s-au dovedit a fi cativa ultrasi adusi special dupa un meci al echipei locale de fotbal, amplasati in mijlocul adunarii, care incearcau sa mobilizeze toata multimea sa strige la unison “”vrem locuri de munca!””. Beniamin i-a simtit putin neispirati si s-a aruncat val vartej in multime, catre ei, suflandu-le cateva lozinci pe care sa le scandeze, dar si indrumari de mobilizare. La scurt timp, suporterii si-au inteles rolul si au inceput sa antreneze multimea cu: “”Haideti, toata lumea!”.

Nu a durat foarte mult, iar lucrurile au scapat de sub control, moment care a demonstrat ca cei prezenti la protest nu stiau exact care este rolul lor, pe cine scandeaza si pe cine sustin.

Tot la finalul demonstratiei, paparazzi au surprins prezenta primarului Timisoarei, Nicolae Robu, pe o strada laturalnica, unde a fost intampinat de organziatorul protestului “spontan”, Beniamin Lup.

JK

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *