Skip to content
Politică

Cum garantează Ponta păstrarea cotei unice

Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC pentru preşedinţia României, Victor Ponta, a explicat, vineri, că premierul pe care și-l dorește, președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, reprezintă o „garanţie”, pentru „orice om raţional”.

„Liberalii în acest moment sunt reprezentaţi de domnul Tăriceanu. Domnia sa va fi propunerea de premier. Mai e un avantaj. Domnul Tăriceanu, care a lucrat la programul USL, este garanţia pentru orice om raţional şi de bun simţ că primul-ministru care a introdus cota de 16% nu o să o schimbe, cum spune propaganda domnului Băsescu”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta s-a referit din nou și la subiectul dezbaterilor electorale cu Klaus Iohannis, contracandidatul său pentru funcția de președinte al României, exprimându-și speranța ca acestea să aibă loc la cele patru televiziuni de știri.

Vor exista patru dezbateri, sunt absolut convins că staff-ul domnului Iohannis îl va îndemna să vină la dezbateri, pentru că este important ca cetăţenii României să nu voteze o hologramă, o formă fără fond, despre care nu ştii ce gândeşte. Voi merge luni la România TV pentru a vorbi despre planul social şi economic, marţi la Realitatea TV, pentru politică externă şi securitate naţională, miercuri la B1 TV, pentru instituţiile statului, Constituţie şi justiţie şi joi, la Antena 3, pentru proiectul de preşedinte. Şi sunt convins că domnul Iohannis va veni măcar la una dintre ele, poate nu la toate, dar este candidat în turul II”, a declarat candidatul PSD-UNPR-PC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *