Skip to content
Politică

Cum i-a SCANDALIZAT Bădălău pe Firea, Stănescu și Țuțuianu! Cronica unei TRĂDĂRI epice EXCLUSIV SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea

Faptul că baronul PSD-ist de Giurgiu – l-am numit pe controversatul Niculae Bădălău – găsește de cuviință să susțină public – după ce i-a trădat, în CEx, pe Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu –  că el nu i-a solicitat demisia lui Liviu Dragnea, deși a fost unul dintre primii semnatari ai deja celebrei scrisori care începea chiar cu această doleanță, i-a scandalizat la culme pe foștii săi colegi de urzeli.

Aceleași supărări le-a stârnit și Ecaterina Andronescu, după ce a dezvăluit că Liviu Dragnea i-a oferit pe tavă portofoliul Educației, senatoarea fiind tentată să accepte. Vă reamintim că, în urmă cu doar o lună, Andronescu solicita demisia de urgență a lui Dragnea, laolaltă cu cea a ministrului Internelor, Carmen Dan, în urma gravelor violențe săvârșite pe 10 august, în Piața Victoriei, insistând că teleormăneanul duce PSD spre dezastru. Acum însă e pe cale să accepte un minister din partea lui.

Lașitate, trădare și minciuni  

Firea, Stănescu și Țuțuianu îi impută lui Bădălău atât prefecătoria cât și lașitatea de a nu mai recunoaște public să s-a numărat printre primii lideri nemulțumiți care i-au solicitat demisia lui Dragnea – mai mult chiar, în zilele premergătoare CEx-ului, Bădălău a făcut un lobby intens printre lideri pentru semnarea scrisorii, scrisoare care a cerut, prin chiar primul punct, urgenta demisie a șefului PSD și retragerea sa de la președinția Camerei. Potrivit surselor PSnews.ro, Bădălău, Stănescu și ex-premierul Mihai Tudose i-au solicitat lui Dragnea să facă un pas în spate și înaintea CEx-ului de la Neptun, unde a răbufnit războiul cu Gabriela Firea. Imediat după trădare, facem precizarea că lui Bădălău i s-a oferit un prim premiu – Dragnea l-a numit într-un grup de fideli care monitorizează, cităm, ”implementarea programului de guvernare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *