Skip to content
Politică

Cum îl ajută Băsescu pe Ponta

Jurnalistul Radu Tudor consideră că atacurile președintelui Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta îl ajută pe prim-ministru.

”Este evident ca dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta este intr-un recul de imagine si popularitate. Nu e nimic anormal in asta, stiind mecanismele sociologice post alegeri. Oricare ar fi acestea. Ponta insa a primit 5,3 milioane de voturi, iar cei care au optat pentru premier sunt foarte deranjati de faptul ca favoritul lor ar putea renunta la sefia Guvernului.

Piaza rea cum il stim, Basescu nu si-a putut reprima furia ultimelor 17 zile de mandat. L-a atacat pe Victor Ponta in faimoasa iesire de la 18,30, cerandu-i de cateva ori demisia. Eu cred ca Basescu e pe mina cu Ponta, cum se spune. Adica prin uriasa lui nepopularitate, Basescu vrea sa-i aduce ceva simpatie lui Ponta atunci cand e atacat. E simplu, cand se ia de tine un urat, brusc devii mai simpatic”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

2 comentarii la “Cum îl ajută Băsescu pe Ponta

  1. Haideti sa judecam la rece: guvernul acesta a facut lucruri bune! Cititi Ziarul Financiar unde se prezinta anii alegerilor si vedeti! Daca merge ceva bine , noi romanii trebuie neaparat sa schimbam,nu? Ca asa suntem noi: nu ne place binele! Vrem neaparat sa ni se taie salariile si pensiile ….nu simtim cand ne e bine numai cand ne e rau…vai de noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *