Skip to content
Politică

Cum îl caracterizează Lia Olguța Vasilescu pe Klaus Iohannis

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, îl atacă dur pe Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidențiale. Aceasta se referă la el ca fiind un incompetent și îl consideră incapabil să facă față celor mai elementare întrebări.

„Cu fiecare nouă gafă pe care o face, Klaus „Ghinion” Iohannis le arată tuturor celor din tabăra de dreapta ce greșeală imensă au făcut acceptându-l ca și candidat. Pe zi ce trece, Iohannis demonstrează că este un pierzător și un gafeur, un politician incapabil să răspundă chiar și celor mai elementare întrebări legitime despre trecutul său sau care țin de competențele unui candidat la Președinție. Klaus „Ghinion” Iohannis a arătat că nu știe cât este salariul minim în România, că nu cunoaște Constituția, că nu știe cât e salariul mediu în orașul pe care l-a condus, că nu poate explica de unde a avut bani pentru a-și cumpăra 6 case și că nu poate răspunde atunci când e întrebat cât câștiga din meditațiile oferite și dacă plățile se făceau într-un cadru legal, fiscalizat”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

De asemenea, vicepreședintele PSD condamnă atitudinea arogantă a prezidențiabilului cu privire la colegii săi de breaslă, care nu și-au permis achiziționarea a 6 case, precum candidatul pentru scaunul de la Cotroceni.

„Nici nu mai amintesc de aroganța maximă pe care a afișat-o, adresându-se sec cu formula „ghinion” profesorilor care nu și-au putut cumpăra, la fel ca el, 6 case. Klaus Iohannis este ghinionul dreptei, o greșeală de candidat! Nu vreau să dau lecții celor din PDL-PNL și, în general, oamenilor lui Băsescu, dar Iohannis ar face mai bine să nu mai scoată un cuvânt până la alegeri. Măcar ar pierde onorabil, fără a se face de râs.”, a adăugat Lia Olguța Vasilescu.

1 comentariu la “Cum îl caracterizează Lia Olguța Vasilescu pe Klaus Iohannis

  1. ‘”Am impresia ca toata lumea ma ataca,afara de mine”.Cel putin nefericita afirmatie pentru un candidat sustinut de doua partide importante.Concluzia ar fi ca ori partidele nu depun suficiente si coordonate eforturi pentru a-l sustine ori ceva nu e in regula cu persoana sa,respectiv cu faptul ca nu poate sa convinga.Ce pare a fi de remarcat e faptul ca,pana acum a comis o serie de gafe.Nu e o tragedie.Fac si altii,intre care Ponta sau Tariceanu,care spune ca nu e Mos Craciun,unor oameni care sunt pe punctul sa devina someri.Partea proasta pentru cel in cauza e ca,la el,gafele continua.Inutil sa le amintesc.Concluzia e ca n-are un staf performant.Este stiuta forta deosebita pe care o au pe langa marile personalitati,consilierii de imagine.Ma intreb cu ce se ocupa ei la dl.Iohannis :oare sondajele nu le spun nimic ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *