Cum încearcă Vlad Pascu să scape de arest: Le-a spus magistraților că nu se aștepta să fie pietoni pe acel drum

pascu
Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

Vlad Pascu a dat noi declarații, marți, în fața magistraților. Deși s-a urcat la volan sub influența drogurilor și a ucis în accident doi tineri, Vlad Pascu afirmă că nu a luat în calcul vreodată că s-ar putea întâmpla o tragedie pentru că, spune el, nu se aștepta să fie și pietoni pe un drum național pe care viteza maximă admisă este de 90 de kilometri/oră.

Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis un băiat și o fată la 2 Mai, contestă arestul preventiv și cere să fie plasat în arest la domiciliu. Motivul, spune el, este acela că vrea să învețe pentru a se înscrie la facultate.

Pascu a declarat, marți, în fața magistraților, că nu i-a văzut pe tinerii care mergeau pe marginea drumului și că nu s-a așteptat niciodată ca pe acea șosea să fie și pietoni.

„Cunosc acuzațiile care mi s-au adus și regret faptele. În legătură cu accidentul, vreau să subliniez două lucruri pe care nu le-am spus până acum. Vreau să subliniez faptul că nu am avut vizibilitate și nu am avut timp de reacție pentru a putea preveni acest lucru. S-au tot speculat diverse variante, că i-aș fi văzut, că i-aș fi lovit cu intenție… Nu aș fi avut niciodată intenția de a face o asemenea tragedie. De asemenea, eu veneam din Vama Veche. Nu scuză cu nimic că eu am urcat la volan sub influența substanțelor, înțeleg chestia asta și îmi asum.”

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: