Skip to content
Politică

Cum încheie anul cei mai cunoscuți cântăreți români

Dacă până mai anul trecut, artiştii autohtoni cu nume erau obişnuiţi cu adevărate maratoane în noaptea de Revelion, care le rotunjeau substanţial veniturile, ei bine, la finele lui 2015 e jale mare, scrie libertatea.ro.

Smiley, unul dintre cei mai solicitaţi solişti în urmă cu un an de Revelion, nu va avea nici o cântare la finele lui 2015, fapt de altfel confirmat şi de echipa lui managerială.

Artistul a avut pe listă, iniţial, trei spectacole, în Capitală, dar toate au fost anulate, motiv pentru care, încă de acum două săptămâni, el şi-a anunţat colegii din band că pot pleca liniştiţi în concediu, de Revelion.

Însărcinată, Sore nu se va agita în noaptea de Revelion, în timp ce Ruby va cânta în două locuri, la Otopeni şi în Bucureşti, dar pe bani negociaţi din greu.

Loredana Groza şi Horia Brenciu, artişti importanţi ai showbizului autohton, promovaţi la fel ca Smiley graţie faptului că sunt juraţi în emisiuni TV, au prins fiecare, câte un concert, dar pe banii frumoşi, la două evenimente importante din Capitală. Lori va presta la Palatul Parlamentului, unde se va strânge numai lume bună, iar Brenciu, într- un local bucureştean la mare căutare.

Dacă până anul trecut, abia putea face faţă programului, fiind nevoită să alerge dintr-un loc în altul, pentru a onora toate contractele, Andra va fi ceva mai liniştită în noaptea dintre ani şi va avea timp să petreacă şi-n mijlocul familiei. Artista va urca pe scena singurului spectacol în aer liber din Capitală, în Parcul Titan. De aici, ea se va deplasa la Câmpina, unde va închide programul artistic organizat de autorităţile locale.

Antonia va fi departe de Alex Velea în noaptea de Revelion. În timp ce Velea va cânta prin Moldova, artista are un singur concert, la Constanţa.

După succesul cu „Vara nu dorm”, care apoi i-a adus cântări pe bandă rulantă, de Revelion, Connect-R ar putea dormi liniştit în această ultimă noapte de iarnă din 2015. Asta pentru că artistul are un singur show, într-un club din Capitală, după care se întoarce la soţie şi la copil.

Adela Popescu va încheia acest an pe scenă, în Parcul Titan, dar nu înseamnă că aşa îl va şi continua pe următorul. Asta pentru că după show-ul de Revelion, alături de Fly Project, soţia lui Radu Vâlcan îşi va părăsi colegii, care vor fi nevoiţi să-i găsească o înlocuitoare, şi va intra în concediu de maternitate.

1 comentariu la “Cum încheie anul cei mai cunoscuți cântăreți români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *