Skip to content
Politică

Cum își bate joc un sociolog de PNL de ziua păcălelilor. EXCLUSIV Motivul ce a determinat tentativa de glumă și reacția unui lider PNL din Capitală

Sociologul Barbu Mateescu pare să își bată joc de imaginea Partidului Național Liberal cu ocazia zilei de 1 aprilie.

Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, Mateescu precizează că mulțumește PNL pentru onoarea de a candida pentru Primăria Sectorului 6 la alegerile locale din 2016 și că va beneficia inclusiv de sprijinul PMP.

Precizarea din finalul postării de pe Facebook potrivit că PNL și candidații liberali pentru primăriile de sector îl vor susține pe Traian Băsescu pentru primăria Capitalei ne indică faptul că este vorba de încercare de glumă și nicidecum de o informație reală.

Ce trebuie spus că această tentativă de glumă a lui Barbu Mateescu nu a a fost una care să stârnească râsete, ci o glumă ce poate fi interpretată drept o batjocură la adresa liberalilor.

”Asta e glumă de 1 aprilie? Am uitat să râd, mă scuzați. E o bătăie de joc, din punctul meu de vedere”, ne-a precizat un lider al PNL București.

”Într-adevăr, în următoarea perioadă vom anunța candidații pentru Capitală și pentru sectoarele din București”, ne-a mai subliniat unul din liderii liberalilor din București.

”Doresc să mulțumesc Partidului Național Liberal pentru onoarea pe care mi-a acordat-o, și anume aceea de a fi candidatul PNL la ocuparea funcției de primar al sectorului 6 în urma alegerilor ce vor avea loc anul viitor. Voi petrece lunile următoare vorbind cu oamenii din sector, aflându-le grijile și demonstrând că le pot rezolva.

Mâine va fi anunțată lista completă de candidaturi la primăriile de sector ale Capitalei. Veți constata că formăm o echipă tânără, curajoasă, compusă în exclusivitate din buni gospodari. Cu acestă ocazie confirm că zvonurile care circulă în presă sunt bazate pe un fundament corect. Partidul Mișcarea Populară va fi aliatul nostru în lupta pentru a aduce cetățenilor un management eficient și orientat către nevoile lor reale. PNL și candidații săi la primăriile de sector vor susține fără ezitare candidatura domnului Traian Băsescu la funcția de primar general al București-ului.

Vă doresc un început de aprilie plin de bucurii!”, transmite sociologul Barbu Mateescu pe pagina sa de Facebook.

Contactat de PSnews.ro, sociologul a precizat că într-adevăr este vorba de o glumă cu ocazia zilei de 1 aprilie.

”Este o glumă în sensul că nu există candidați la primărie. Partea a doua, asta cu Traian Băsescu, era amuzantă ca element de șoc. De asta am mers pe ruta asta. E și foarte devreme, cu un an mai devreme, să se anunțe candidaturi. Există un foarte mic nivel de așteptare măcar să se înceapă discuții pe tema asta”, și-a explicat Barbu Mateescu motivul din spatele glumei pe care a încercat să o facă pe tema unei candidaturi la primăria sectorului 6 la alegerile locale de anul viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *