Skip to content
Politică

Cum își face curaj Blaga pentru prezidențiale

" "

Evenimentul organizat de PSD a pus în umbră depunerea candidaturii lui Klaus Iohannis. Însă, acest lucru a încercat să fie văzut cu alți ochi de liderul PDL, Vasile Blaga. Potrivit acestuia, Klaus Iohannis este un politician care nu are nevoie de un limbaj agresiv pentru a-și susține ideile în spațiul public, acest lucru deosebindu-l de politicieni precum Traian Băsescu sau Victor Ponta.

„Klaus Iohannis este un model. El nu are nevoie să se manifeste ca Băsescu sau ca Ponta, nu are nevoie să înjure pentru a-și sprijini punctele de vedere, nu are nevoie să se coboare în mocirlă, cum spune Băsescu, sau în cocina cu porci, cum spune Ponta. Este un om delicat, elegant, care spune ferm ceea ce are de spus”, a susținut liderul democrat-liberal în discursul ținut la școala politică a femeilor din Alianța Creștin-Liberală (ACL), relatează Realitatea.net.

" "
" "

El a făcut un apel către membrii ACL să se implice total în campania electorală pentru alegerile prezidențiale, pentru a asigura victoria lui Klaus Iohannis.

„Nu putem lăsa la Cotroceni un om ca Victor Ponta. (…) Că e mincinos, știe tot neamul. (…) Că e laș, ați văzut ce i-a făcut lui Tăriceanu acum vreo săptămână. L-a trimis pe fraierul de Tăriceanu să ceară suspendarea lui Băsescu și când a văzut că poporul nu prea ar vrea, l-a lăsat în offside. Deci nu avem nevoie să lăsăm un om iresponsabil să conducă România, căci despre asta este vorba”, a afirmat Blaga.

Președintele PDL a continuat acuzele la adresa lui Victor Ponta și a PSD spunând că pregătesc fraudarea alegerilor, prin subordonarea unor instituții ale statului, dar și că a suspendat aplicarea legii privind statutul aleșilor locali pentru a permite PSD „să-și facă plinul de primari”.

„Nu poate ajunge președinte al României un astfel de om, care va fi în stare să suspende pentru vreo două ore și Codul penal, să-l scape pe Nicolescu de pe aici, să-l scape pe Bunea Stancu de la Brăila, să scape duetul celebru de la Constanța, Mazăre-Nicușor, să-l scape pe Duicu de la Mehedinți. (…) De aceea am mare încredere în forța ACL, a marelui partid de centru-dreapta, că avem cel mai bun candidat cu care pornim în luptă. Ponta va putea să mănânce floricele și în turul doi, nu numai în turul întâi al alegerilor prezidențiale”, a mai spus Vasile Blaga.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *