Skip to content
Politică

Cum își petrec politicienii mini-vacanța de Ziua Națională a României: Cine merge la parada militară

Inquam Photos / George Călin

Urmează mini-vacanța de Sfântul Andrei și 1 decembrie, ceea ce permite tuturor bugetarilor să se relaxeze. PS News a vrut să afle cum își petrec politicienii români cele cinci zile libere care urmează. Am vorbit cu patru dintre ei, doi de la PNL și doi de la PSD, iar răspunsurile au fost, cum era de așteptat, foarte diferite.

„Voi fi prezent la toate ceremoniile care sunt organizate în data de 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, în arealul meu de responsabilitate, Bihor. Iar zilele de 2, 3 mi le voi petrece acasă cu familia. E cam gri, nu?! Cam asta e ceea ce voi face. În data de 30 și 1 așa cum este firesc se vor organiza mai multe ceremonii pentru a putea participa cât mai mulți colegi”, a spus liberalul Ioan Cupșa.

„În această mini-vacanță vom petrece alături de membrii noștri și de cetățeni la ceremoniile dedicate Zilei Naționale. În celelalte zile când nu se vor organiza ceremonii, ne vom pregăti pentru săptămâna viitoare, pentru Sfântul Nicolae. Avem mai multe acțiuni, în cadrul partidului, alături de cetățeni, pentru familiile nevoiașe care au nevoie de ajutor înaintea sărbătorilor. Nu ne limităm doar la aceste sărbători”, a declarat Florentina Gherghiceanu (PSD).

La rândul său, senatorul PNL Cătălin Boboc a spus că: „Această mini-vacanță mi-o voi petrece cu familia, în țară, la Zărnești, mai exact.”

„Eu am un răspuns foarte simplu. Am un copil foarte mic și nu voi pleca de acasă. În măsura în care pot cu copilul, pentru că are nici 10 luni, ceea ce înseamnă că nu pot fi foarte mobil, voi merge și la ceremoniile organizate pentru 1 decembrie”, a spus social-democratul Florin Manole.

Autor: Ionuț-Valentin Bouroș, anul II, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, SNSPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *