Skip to content
Politică

Cum îşi trage Opoziţia barca la deal deşi PSD i-a făcut canal navigabil EXCLUSIV

Epoch Times

Opoziţia nu numai că nu a ştiut să profite de pe urma prăbuşirii imaginii PSD după reprimarea protestatarilor din Piaţa Victoriei, dar îşi şi bagă singură beţe în roate.

Cinic vorbind, mizeria orchestrată de Putere la mitingul din 10 august trebuia să fie o adevărată pleaşcă pentru Opoziţie, mai ales pentru una aşa de debilă ca a noastră. În loc să pupe şi să bage în traistă cadoul făcut de o soartă extrem de generoasă, Opoziţia marca Cioloş a făcut ceea ce nici PSD-ul cu toţi jandarmii lui descreieraţi nu a reuşit: i-a pus pe protestatari pe fugă. Iar ăsta se ştie că era ţelul suprem al PSD-ului, că doar de aceea i-a echipat pe jandarmi de război înainte de a-i trimite în Piaţă.

Dacă fioroasele „ţestoase” nu au reuşit să-i ţină departe de Piaţa Victoririe pe protestatari, un fost consilier al lui Dacian Cioloş va reuşi fără doar şi poate să o facă. Este vorba despre Raul Pătraşcu, un chimist la bază care este în prezent asistent la UMF Timişoara. Fost consilier de stat pe probleme de sănătate în Guvernul Cioloş şi coleg în continuare cu Dacian Cioloş în formaţiunea politică pe care acesta din urmă încearcă să o pună pe picioare, Pătraşcu a susţinut public că gazele folosite de Jandarmerie împotriva protestatarilor din 10 august sunt din categoria „armelor chimice interzise în război” şi că ele pot modifica ADN-ul sau declanşa cancere. Asta pe lângă faptul că pot duce la pierderi de sarcini sau chiar naşteri de feţi morţi în cazul gravidelor. Elemente care, în capul lui Pătraşcu, nu vor face altceva decât să adauge grele păcate în cârca PSD. Până să se ajungă însă la deconturile PSD-ului, spusele lui Pătraşcu i-au îngrozit pe participanţi şi în mod cert i-au făcut pe destui să se gândească de două ori înainte de a mai ieşi vreodată la vreun miting. O reuşită cu care Cioloş şi asociaţii se pot lăuda în lipsa oricăror programe/proiecte (politice, sociale, economice) concrete.

Cinic vorbind, mizeria orchestrată de Putere la mitingul din 10 august trebuia să fie o adevărată pleaşcă pentru Opoziţie, mai ales pentru una aşa de neajutorată ca a noastră. În loc să pupe şi să bage în traistă cadoul făcut de o soartă extrem de generoasă, Opoziţia marca Cioloş a făcut ceea ce nici PSD-ul cu toţi jandarmii lui nu a reuşit: i-a pus pe protestatari pe fugă. Iar ăsta se ştie că era ţelul suprem al PSD-ului, că doar de aceea i-a echipat pe jandarmi de război înainte de a-i trimite în Piaţă.

Dacă fioroasele „ţestoase” nu au reuşit să-i ţină departe de Piaţa Victoririe pe protestatari, un fost consilier al lui Dacian Cioloş va reuşi fără doar şi poate să o facă. Este vorba despre Raul Pătraşcu, un chimist la bază care este în prezent asistent la UMF Timişoara. Fost consilier de stat pe probleme de sănătate în Guvernul Cioloş şi coleg în continuare cu Dacian Cioloş în formaţiunea politică pe care acesta din urmă încearcă să o pună pe picioare, Pătraşcu a susţinut public că gazele folosite de Jandarmerie împotriva protestatarilor din 10 august sunt din categoria „armelor chimice interzise în război” şi că ele pot modifica ADN-ul sau declanşa cancere.

Asta pe lângă faptul că pot duce la pierderi de sarcini sau chiar naşteri de feţi morţi în cazul gravidelor. Elemente care, în capul lui Pătraşcu, nu vor face altceva decât să adauge grele păcate în cârca PSD. Până să se ajungă însă la deconturile PSD-ului, spusele lui Pătraşcu i-au îngrozit pe participanţi şi în mod cert i-au făcut pe destui să se gândească de două ori înainte de a mai ieşi vreodată la vreun miting. O reuşită cu care Cioloş şi asociaţii se pot lăuda în lipsa oricăror programe/proiecte (politice, sociale, economice) concrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *